Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2012 14:23 - Балканската война невалидна!
Автор: galicin Категория: Други   
Прочетен: 1466 Коментари: 1 Гласове:
4



И днес, като всеки друг ден, седнахме с поручик Ржевски и корнет Оболенски да обсъдим световните дела на каса водка. Много се вълнуваме дали американците ще изберат Обама или Ромни. Ние с Оболенски сме за Обама, все пак корените са му от съседна Македония. Те нали му издирили родословното дърво, пра-пра-пра дедому бил Маце Перов от Битоля. Ржевски обаче е за Ромни, той не е много етнически толерантен. Видял един много приличащ на Обама как му задигнал казана за ракия от двора и от тогава е нетолерантен. Не можал да го хване, онзи бегал като Юсеин Болт с казан на главата.

Между втората и третата бутилка някъде някой спомена че шефчето на ДПС-то обявил за невалидна Балканската война. Не било война обяснил видния историк и хидро инжинер, докато бил на посещение в Кърджали, а етническо прочистване гарнирано със смяна на имената. Тази тема за малко да ни провали деня, щото Ржевски се изнервира и стреля три пъти в тавана. Шума притеснил некакви лемури от съседното поделение, та се изтъпаниха барабар с некакъв фелдшер на вратата да питат какво става и дали има ранени. Ржевски още псуваше и обикаляше емоционално из стаята с чаша водка в едната ръка и пистолет в другата, отпрати ги директно и посъветва следващия път да почукат на вратата, а не да влизат и прекъсват оперативка.

След това Ржевски обясни че един от дедите му (откак се помни всички в рода му са военни) е бил ранен в битката при Кърджали, по време на Балканската война. Тогава (есента 1912) Хасковският отряд начело с полковник Васил Делов отвяват чалмите и присъединяват Кърджали с Източните Родопи към България.

Ние с корнет Оболенски също се възмутихме дълбоко от това твърдение на агата от ДПС. Така се оказва че дедото на Ржевски не се е бил за освобождението на България! Той и всичките му другари агата нарича военно престъпници занимавали се с етническо прочистване на Балканите.

Значи агата от ДПС-то този път много се е отклонил. Ние никога не сме го харесвали, но с тази изцепка да обяви дедото на Ржевски за военно престъпник мина границата.

Сега сме решили да пишем на Премиера Б. Борисов да се обади на ДПС-то и да му каже да не говори глупости и ни дразни. Утре сигурно ще пишем, че сега преполовихме кашона с водка и можем да злоупотребим с нецензурни словосъчетания по адрес на некои политици.

Ако Премиера не вземе мерки ще требва да идваме до София. Не може некакъв Сопол да ни казва че българските войници освободили България са военно престъпници.

Еб*ти държавата ако и това му простят. Ние няма.






Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sande - Поздрави, драги приятелю, поздрави на всички около кашона!
07.01.2013 12:48
Много добре си го написал и най-важното е, че си прав.

Това ДПС се уяде за тези 22 години на държавната ясла и вече не знаят какво говорят. А агата е луд за връзване. Дразни българите и ги смята за рая.

А самият той е неидентифициран субект, както казваше Михаил Шолохов в "Те се сражаваха за родината" - лайно от неизвестна националност.

Търпението на българина си има граници.

Честита Нова Година на всички!

Наздраве , господа офицери, медсестри ився остальная непиющая ... молодьож.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: galicin
Категория: Други
Прочетен: 59325
Постинги: 11
Коментари: 52
Гласове: 43
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930